230
MEDDC754506822640729D65E3BCEF62C8A9

Lägenhet 100m från "la Cala" stranden

Finestrat, Benidorm

Lägenhet 100m från "la Cala" stranden

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€80
TypLägenhet
ReferensnummerMB007
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta69 kvm
Våning7 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass8 kvm

Pris: €164,900

Ansvarig mäklare

Lägenhet i en trevlig urbanisation med pool, gym och social club i Cala de Finestrat, och endast 100 meter från stranden (och alla tjänster). Lägenheten säljs semi-möblerad och den har parkeringsplats (icke numrerad på parkeringen i urbanisationen). Lägenheten har en inglasad terrass på ca 8m2 och ligger på 8: e våningen (med hiss).

INTERIÖR

Lägenheten har två sovrum, två badrum och köket har nyligen renoverats (köket är anslutet till vardagsrummet). Det finns också AC (värme / kall) i vardagsrummet. Den inglasade terrassen låter dig njuta av soltimmarna under dagen (lägenheten ligger i söderläge).

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheterna och kustens största byggs endast någon kilometer från området, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum0.3 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
69 kvm
Lägenhet
Våning
7 av 12, hiss finns
Pris
€164,900
Samfällighetsavgift/mån
€80

Karta

Finestrat Benidorm

Lägenhet 100m från "la Cala" stranden

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg