MEDBA43E73C8B844E239999D1CB7D62751E

Villa mindre än 500 m från stranden i Calpe

Calpe, Calpe

Villa mindre än 500 m från stranden i Calpe

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH142
Antal rum7
Antal sovrum6
Antal badrum4
Byggyta230 kvm
Tomt1250 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €420,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Villa med ett fräscht poolområde mindre än 500 m från Calpes strand och nära till restauranger, barer och butiker.

INTERIÖR

Denna vackra villa ligger i urbanisationen Los Almendros i Calpe, mindre än 500 meter från stranden eller affärer och stormarknader. Det ligger på platt mark, och det är mycket lätt att gå in till staden. Villan är indelad i två lägenheter. Den största lägenheten har fyra sovrum och tre badrum, ett stort vardagsrum med öppen spis och matsal, ett ljust kök och en uteplats. I den andra lägenheten finns två sovrum, ett kök och ett badrum. De två lägenheterna har oberoende utgångar till poolområdet, som ligger bakom huset och omges av träd och har ett område med utomhuskök. Tomten är väldigt stort, ca 1 250 kvm, vilket inkluderar villan, poolen, plats för två bilar och flera terrasser. Fastigheten har också en takterrass i övre delen, med två oberoende terrasser, från vilken du kan se havet i fjärran. Bland några av kvalitéerna i villan, har den nyligen renoverats och alla fönster är dubbelglasade , eldstaden har nyligen byts ut. Den har tre luftkonditioneringsapparater och en pelletskamin.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt en av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand0.5 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats80 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
7
Antal sovrum
6
Antal badrum
4
Byggyta
230 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1250 kvm

Karta

Calpe Calpe

Villa mindre än 500 m från stranden i Calpe

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg