230
MEDA35632DCF01A42B8B37B5BCC4DFC4459

Radhus med 286 kvm tomt i centrala Albir

Albir, Albir

Radhus med 286 kvm tomt i centrala Albir

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypRadhus
ReferensnummerLL014
Antal rum5
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta121 kvm
Tomt286 kvm
Byggår1999
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass286 kvm

Pris: €249,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Detta kedjehus ligger i Albir, endast ca 300 meter från alla tjänster. Fastigheten har en tillhörande tomt på ca 286 kvm och direkt tillgång (från baksidan) till den trevliga gemensamma poolen i urbanisationen. Fastigheten säljs möblerad, och har en öppen spis i vardagsrummet och det finns gott om plats att parkera flera bilar inne på tomten. Radhuset är ett av sitt slag eftersom det är ett hörnradhus i urbanisationen (vilket bidrar till den extra stora tomten som denna fastighet har fått och därmed många timmars sol under dagen).

INTERIÖR

Detta kedjehus har två våningar och möjlighet att bruka taket som en takterrass (endast trappan saknas). På bottenvåningen finns det rymliga vardagsrummet, köket, ett badrum och förrådsrummet. På övervåningen finns tre sovrum och två badrum (ett ensuite - badrum). Fastigheten har härlig luftcirkulation med mycket frisk luft runt i huset när du öppnar huvud- och bakdörrar / fönster.

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand1.8 km
Avstånd till centrum0.3 km
Avstånd till flygplats61 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav1.8 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
121 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
radhus
Byggnadsår
1999
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
286 kvm

Karta

Albir Albir

Radhus med 286 kvm tomt i centrala Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg