230
MED7598C20062BE4F9290BF395C4C1F4412

Lägenhet med exotisk pool i Albir

Albir, Albir

Lägenhet med exotisk pool i Albir

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€67
TypRadhus
ReferensnummerMV010
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta84 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass3 kvm

Pris: €165,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna trevliga bungalow i ett barnvänligt område. Fastigheten har en bra planlösning med gott om utrymmen för familj och umgänge. Fint helrenoverat kök samt nyrenoverat badrum. Man tar sig enkelt och lätt ner till centrum via en bra gång och cykelväg. Den stora och exotiska strandpoolen är helt fantastisk.

INTERIÖR

Planlösning entréplan. Köket ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Det hemtrevliga köket har bra utrymme. Köket har nyligen genomgått en helrenovering och utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. I direkt anslutning till köket finns badrum som är totalrenoverat med wc, toalett, duschkabin och handfat. Till vänster om trappen finns en liten matrumsdel. På den övre våningsplanen möts du av en stor och trevlig hall med bra ljusinsläpp. Där finns två rymliga sovrum varav ett med inbyggda garderober. Badrummet är totalrenoverat med klinkers på golv och väggar, utrustat med badkar, toalett och handfat. Vid ena sovrummet finns en altandörr med utgång till balkong.

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum0.8 km
Avstånd till flygplats61 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.8 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.8 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana7.1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
84 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus

Karta

Albir Albir

Lägenhet med exotisk pool i Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg