MEDFE6B6130DC814F98995ABDAA6D50294D

Bungalow 40 meter från stranden i Denia

Denia, Denia

Bungalow 40 meter från stranden i Denia

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerPV037
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta62 kvm
Tomt162 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolNej
TerrassJa

Pris: €159,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bungalow 40 meter från stranden i kommunen Els Poblets bredvid Dénia, i ett idealiskt område för både semester och för att bo året runt. Den har en byggyta på ca 74 kvm och en tomt på ca 162 kvm med stora utomhusterrasser. Området har både sten- och sandstränder, liksom alla nödvändiga tjänster som banker, stormarknader, affärer och restauranger. Den ligger ca 8 km från Oliva Nova Golf Resort och ca 9 km från färjan till Ibiza, Mallorca, och Formentera samt centrala Dénia.

INTERIÖR

Fastigheten har ett vardagsrum, ett kök, ett badrum och två sovrum. Den är utrustad med privat parkering, förråd, öppen spis, och luftkonditionering. Badrummet och köket renoverades 2013. Vardagsrummet har en härlig takhöjd så att möjlighet finns att installera fler fönster.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.05 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats34.2 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.05 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus15.3 km
Avstånd till golfbana9.3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
62 kvm
Lägenhet
Pris
€159,900
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Övrigt
Renoverades 2013.

Karta

Denia Denia

Bungalow 40 meter från stranden i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg