230
MEDAD1192DD19704F9A97217EEEECF7CA5D

300 m från stranden i Dénia

Denia, Denia

300 m från stranden i Dénia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€70
TypLägenhet
ReferensnummerPV036
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum1
Byggyta96 kvm
Våning6 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassNej

Pris: €158,500

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Fyrarummare belägen med gemensam pool endast ca 300 meter från stranden Punta El Raset och Denias Marina, idealiskt läge för att kunna njuta av livsstilen i Dénia under hela året. Lägenheten ligger på fjärde våningen med hiss och bredvid en stormarknad, Mercadona, olika restauranger och flera turisttjänster. Fastigheten har en byggyta på ca 96 kvadratmeter, utsikt över slottet i Denia från balkongen, ett badrum, en toalett, förråd, garage och är i gott skick.

INTERIÖR

Fantastisk fastighet med tre sovrum, ett badrum, ett rymligt vardagsrum, nära till allt.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till centrum0.01 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.35 km
Avstånd till shoppingcentrum0.01 km
Avstånd till sjukhus15.3 km
Avstånd till golfbana7.1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
1
Byggyta
96 kvm
Lägenhet
Våning
6 , hiss finns
Pris
€158,500
Samfällighetsavgift/mån
€70
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Denia Denia

300 m från stranden i Dénia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg