230
MED26E9E36C1C9243D2AE34F9DBAC384F04

Mysig lägenhet 100 meter från stranden i Denia

Denia, Denia

Mysig lägenhet 100 meter från stranden i Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€100
TypLägenhet
ReferensnummerPV041
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta92 kvm
Våning1
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass15 kvm

Pris: €202,900

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Vacker lägenhet med en mysig privat terrass ca 100 meter från stranden Les Bovetes, en av de bästa stränderna i Dénia, belägen i en vacker urbanisering med trädgårdsområde, barnområde och gemensam pool. Området är tyst och har alla tjänster inom några meters räckhåll. Färjan till Ibiza och stadens centrum ligger endast ca 5 km bort. Det finns bra bussförbindelse till centrum.

INTERIÖR

Fastigheten har en byggyta på ca 92 kvm fördelat över ett rymligt vardagsrum, två sovrum med garderober, en svit med badrum, totalt två badrum, separat kök med tvättstuga och en terrass på ca 15 kvm. Lägenheten är utrustad med fönster med dubbla fönster, luftkonditionering varm / kall (inbyggda kanaler), privat garage och förråd. Det är en bottenvåning några trappsteg upp.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum4 km
Avstånd till flygplats34.2 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum4 km
Avstånd till sjukhus15.3 km
Avstånd till golfbana9.3 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
92 kvm
Lägenhet
Våning
1
Pris
€202,900
Samfällighetsavgift/mån
€100
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Mysig lägenhet 100 meter från stranden i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg