230
MEDC675F2B35C8A4DB7B2CE645FD8D0FA87

Möblerad villa med nära Valencia golf!

Valencia Surroundings, Valencia

Möblerad villa med nära Valencia golf!

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH302
Antal rum9
Antal sovrum7
Antal badrum3
Byggyta413 kvm
Tomt1504 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €270,000

Ansvarig mäklare

Denna 7 sovrum och 3 badrums villa med pool och separat boende, ligger i utkanten av landsbygden staden Betera intill Escorpion Golf Course. Det ligger 20 minuter från Valencia centrum och flygplatsen, och 20 minuter från stränderna. Dess strategiska läge gör det perfekt för dem som älskar golf och landsbygdsmiljö medan de ligger nära staden och stränderna.

Villan är uppdelad i två nivåer som är organiserade som fristående vardagsrum. Den övre nivån innehåller ett välkomnande område, ett vardagsrum och matplats med tillgång till 2 täckta terrasser, ett komplett kök, 3 dubbelrum, 1 enkelrum och 2 badrum med badkar. Den lägre nivån, i bottenvåningen är modernare och har nyare stil. Den innehåller ett vardagsrum och matsal, ett komplett kök, 2 dubbelrum, 1 enkelrum och 1 familj badrum med dusch. Det är omgivet av en täckt terrass med utrymme som är perfekt för sommar middagar, det finns även ett utekök som ingår i terrassen.

Fem av de sju sovrummen är dubbla i storlek och de flesta av sovrummen har inbyggda garderober. De får mycket ljus och är mycket rymliga. Hela fastigheten är utrustad med fönster med dubbelglas, centralvärme och luftkonditionering förenar, rummen är fullt möblerade. Badrummen har all nödvändig inredning och köket är fullt utrustat med vitvaror.Båda vardagsrummen erbjuder en öppen spis. Alla terrasser har underbar utsikt mot dalen och bra orientering med möjlighet till året runt njutning.

Trädgården innehåller dussintals inhemska växter och buskar till Medelhavsklimatet. Poolen, som ligger i mitten av trädgården, är omgiven av en stor terrass och vegetation runt och har imponerande utsikt eftersom den är förhöjd. En täckt utomhus paellero / barbaque struktur och en vacker lund med fruktträd, insluter resten av trädgården. Ett större område på tomten möjliggör många boll- coh racketsporter, se översiktsbilden.

I närheten

Avstånd till strand18.4 km
Avstånd till centrum19.5 km
Avstånd till flygplats15 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.6 km
Avstånd till hav18.4 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana3.8 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
9
Antal sovrum
7
Antal badrum
3
Byggyta
413 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1504 kvm

Karta

Valencia Surroundings Valencia

Möblerad villa med nära Valencia golf!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg