230
MEDA573F02E7C2246078AF9BC89AE31977D

Enastående lägenhet i centrala Valencia

Valencia City Center, Valencia

Enastående lägenhet i centrala Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€60
TypLägenhet
ReferensnummerHH329
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta162 kvm
Våning4 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €630,000

Ansvarig mäklare

En ljus, rymlig och fullt renoverad lägenhet, med tre sovrum och tre badrum. Belägen mitt i centrala Valencia, med nära till Colón marknaden, Turia trädgårdar och Valencias största attraktioner. Bra kollektivtrafikförbindelser till stranden, flygplatsen och staden. Priset är reducerat från € 690.000 till € 630.000.

Fastigheten ligger på fjärde våningen i den här klassiska byggnaden och består av ett vardagsrum med vardagsrum med tillgång till två balkonger, ett fullt utrustat modernt kök, två sovrum med eget bad/duschrum och ett mindre sovrum, plus ett litet duschrum.

Lägenheten är enastående i sin storlek, med över 160 m² och mycket ljus med sovrummen med en utsikt mot en mycket stor innergård, med ett lugnt ljust nordost läge. Vardagsrummet ser ut mot gatan och har tillgång till två balkonger, och återigen mycket ljus. Det är en lägenhet per våning, tyst och privat.

Fastigheten är helt förnyad och moderniserad, men har behållit några karaktärsdrag som de höga inredda taken, ursprungliga tegelmurar, men har införlivat alla moderna funktioner som trägolv, centralvärme och dubbelglas. Byggnaden är över 100 år gammal och är helt uppdateras med hiss och uppdaterad fasad, rör och uteplatser. Ett garageutrymme på den intilliggande byggnaden, är också tillgänglig för försäljning tillsammans med lägenheten mot en extra kostnad.

I närheten

Avstånd till strand4.3 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats9.3 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav4.3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus1.3 km
Avstånd till golfbana11 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
162 kvm
Lägenhet
Våning
4 , hiss finns
Pris
€630,000
Samfällighetsavgift/mån
€60
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet

Karta

Valencia City Center

Enastående lägenhet i centrala Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg