230
MED02E4294E63864730921CEB44D8712F37

Två villor med stor privat pool Valencia

Valencia Surroundings, Valencia

Två villor med stor privat pool Valencia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH324
Antal rum8
Antal sovrum6
Antal badrum2
Byggyta303 kvm
Tomt1548 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €250,000

Ansvarig mäklare

Dessa två fristående villor, med 3 sovrum och 1 badrum vardera och med en majestätisk pool, ligger i Estivella. Estivella en lugn ort på landsbygden, men ändå mitt i apelsinlundar i världsklass. Det ligger precis intill naturparken Sierra Calderona, som ligger 30 minuter från Valencia centrum och flygplatsen, samt 15 minuter från Saguntos stränder. Dess strategiska läge, gör det perfekt för dem som älskar både berg och hav.

Fastigheten omfattar två villor som båda har samma kvadratmeter och en mycket liknande layout. De ligger alldeles bredvid varandra. De har båda tre dubbelrum, ett kök, ett rymligt vardagsrum och ett badrum med dusch. På källarnivå finns två extra rum, som kan anpassas för gästboende eller annat, samt två mycket stora garage med gott om utrymme för förvaring.

Mellan de båda villorna, finns en underbar terrass med ett stort inbyggt bord och spektakulära vyer perfekt för uteservering. Fastigheten omfattar också en pool med vacker utsikt mot dalen och ett bra omslutningsutrymme och trädgård, en täckt utomhus paellero / barbaque struktur med förvaringsutrymme, ett stort fruktträdgårdsområde för plantering och en apelsinlund med drygt 20 apelsinträd och en lättskött trädgård runt om fastigheten som innehåller dussintals inhemska växter och buskar till Medelhavsklimatet. Trädgården är utrustad med lampor och automatiserat bevattningssystem.

Fastigheten säljs fullt möblerad.

I närheten

Avstånd till strand13 km
Avstånd till centrum27 km
Avstånd till flygplats27 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav13 km
Avstånd till shoppingcentrum1.8 km
Avstånd till sjukhus11 km
Avstånd till golfbana19 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
8
Antal sovrum
6
Antal badrum
2
Byggyta
303 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1548 kvm

Karta

Valencia Surroundings Valencia

Två villor med stor privat pool Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg