230
MED040CCE0ADB9046549E19B18729FE8850

Pool-villa norr Valencia, 20 min till havet

Valencia Surroundings, Valencia

Pool-villa norr Valencia, 20 min till havet

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH325
Antal rum6
Antal sovrum5
Antal badrum2
Byggyta247 kvm
Tomt1137 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €185,000

Ansvarig mäklare

Villan har fem sovrum och två badrum med en stor pool, som ligger i ett lugnt och fridfullt område i utkanten av bostadsorten Náquera. Den ligger precis vid fotspåren av Sierra Calderona Natural Park och ligger 30 minuter från Valencia centrum och flygplatsen, samt 20 minuter från havet. Området är känt för sina fruktträd, apelsinerna från detta område sägs vara bland de bästa i världen.

Fastigheten har två plan, med en stor terrass på varje våning. Det huvudsakliga bostadsutrymmet är entréplan, där vi hittar ett stort vardagsrum med matsal, lounge och ett fullt utrustat kök. Alla utrymmen är ljusa och öppna mot trädgården, tack vare de stora fönsterna från golv till tak. Vyerna mot poolen och trädgården är bara fantastiska. På övervåningen hittar vi de fem dubbelrummen och de två badrummen. Det största av sovrummen, har en egen rymlig terrass och ett eget badrum med dusch. Det andra badrummet delas för de andra fyra sovrummen och har ett badkar.

Fastigheten är fullt möblerad. Alla sovrummen är dubbla i storlek och de flesta inkluderar inbyggda garderober. De har gott om ljus och är mycket rymliga. Hela fastigheten är utrustad med dubbelglas, elvärme och en luftkonditionering. Det finns även en öppen spis som har varit stängd, men kan öppnas om så önskas. Badrummen är utrustade med all nödvändig inredning och köket med alla vitvaror ingår också. Alla terrasser har underbar utsikt och läge, för att möjliggöra åretruntanvändning.

Trädgården innehåller dussintals inhemska växter och buskar till Medelhavsklimatet. Poolen, som ligger på norra sidan av partiet, har sol hela dagen. Poolen är omgiven av en stor terrass med vegetation runt om och har en imponerande utsikt mot resten av fastigheten och landsbygden. En täckt utomhus paellero / barbaque struktur och en vacker lund med fruktträd gör för resten av trädgården.

I närheten

Avstånd till strand15 km
Avstånd till centrum22 km
Avstånd till flygplats20 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav15 km
Avstånd till shoppingcentrum1.4 km
Avstånd till sjukhus17 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Antal badrum
2
Byggyta
247 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
villa
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1137 kvm

Karta

Valencia Surroundings Valencia

Pool-villa norr Valencia, 20 min till havet

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg