230
MEDADDF0F3FE2074AA9827E325B15691750

Beachfront Penthouse i Little Venice!

Valencia Little Venice, Valencia

Beachfront Penthouse i Little Venice!

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€80
TypLägenhet
ReferensnummerHH326
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta98 kvm
Våning9 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €450,000

Ansvarig mäklare

Denna spektakulära penthouse/duplex lägenhet har två sovrum och två badrum, samt tre terrasser. Med unik utsikt över Medelhavet, ligger lägenheten vid den populära stranden i staden Port Saplaya. Denna lugna stad ligger bara 10 minuter från Valencia centrum och flygplatsen, precis vid kusten, och fullt av bekvämligheter och områden för promenader och jogging. Faciliteterna är, förutom den underbara Medelhavsstranden precis intill, en båtmarina, två pooler, tennis-, basket- och fotbollsplaner, ett livligt centrum, en segling- och surfakademi och en massa restauranger och butiker som ligger inom gångavstånd.

Våningen ligger på 9:e och 10:e våningen. Den övre våningen har två dubbelrum, båda med direkt tillgång till terrasser, en walk-in closet, gott om övriga förråd och ett familjebadrum med badkar. Den undre våningen har en stor öppen planlösning, där man äter och umgås tillsammans. Det finns en balkong på sidan av vardagsrummet och en terrass utanför matsalen bredvid köket. Köket är nästan nytt och fullt utrustat, dessutom finns det gott om lagringsutrymme. Det finns ett badrum i denna våning med dusch.

Alla badrum har alla nödvändiga tillbehör och ytskiktet är av hög kvalité, med en neutral design. Alla yttre rum har fönster från golv till tak och tillgång till antingen balkong eller terrass, alla fönster har dubbelglas. Den övre våningen är utrustad med tre luftkonditioneringsenheter och centralvärme. Samtliga rör- och elinstallationer har också förnyats under den senaste ombyggnaden. Alla rum är utrustade med TV och ljudsystem.

Utsikten från terrasserna och balkongen är enastående. I fastighetens bottenplan, finns ett dussintals aktiviteter tillgängliga i området. En gemensam barnpark och trädgårdsområde på baksidan av byggnaden, en gemensam pool, fotboll och basketplaner framför byggnaden. En andra pool och ett gemensamt centrum ligger i byggnaden intill, men också tillgängligt för ägarna av denna fastighet. Området erbjuder bland annat familjeaktiviteter och levande musik för den som vill. Det finns ett underjordiskt garage med parkeringsplatser tillgängliga, för extra kostnad på ca 15.000 €.

Lägenheten säljs fullt möblerad.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum6.2 km
Avstånd till flygplats14 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus8 km
Avstånd till golfbana15 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
98 kvm
Lägenhet
Våning
9 , hiss finns
Pris
€450,000
Samfällighetsavgift/mån
€80
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet

Karta

Valencia Little Venice Valencia

Beachfront Penthouse i Little Venice!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg