230
MEDC0BF25CB581F417D8ACC6BF90CDA0F32

Nyproducerad terrasslägenhet söder Valencia

Nyproduktion

Valencia Beach, Valencia

Nyproducerad terrasslägenhet söder Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€80
TypLägenhet
ReferensnummerHH358
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta75 kvm
Tomt115 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass40 kvm

Pris: €138,000

Ansvarig mäklare

Dessa fantastiska nybyggda terrasslägenheter, med två sovrum och två badrum, är den bästa valuta för pengarna på Gandias kust. Gandia ligger söder om Valencia och bara 40 minuters bilresa därifrån. Detta område är redan på sin andra fas och kommer att tillträdas i mitten av 2019. Den bästa funktionen hos dessa lägenheter är de stora terrasserna, vilket tillåter maximal mängd ljus att komma in i hela fastigheten. Alla lägenheter har ett garage och förrådsutrymme, som ingår också i priset. De flesta lägenheter har panoramautsikt över havet. Anläggningen är handikappanpassad, med hissar och gångvägar till alla lägenheter.

Med att dra fördel av dessa bra priser får du möjlighet att se området växa till en populär plats, med alla faciliteter som behövs för att din vistelse ska vara så avslappnad och behaglig som möjligt. Det gemensamma poolområdet håller för närvarande på att byggas. Det kommer att finnas ett gym, paddel-banor och andra sportanläggningar, samt ett grönområde med utomhusgym.

Nära området finns en skyddad naturpark med naturlig myrmark, apelsinlundar, fruktträdgårdar och berg att lägga till den trevliga utsikten. Närmaste by i närheten är Xeresa, som ligger bara 5 minuters bilresa från området. Gandias stränder med blå flagg ligger endast tre kilometer från området och i närområdet kan du även njuta av ridsportsanläggningar och golfbanor. Flygplatserna i Valencia och Alicante, är lättillgängliga med bil, tåg eller buss.

Ta vara på denna fantastiska möjlighet, kontakta oss idag för att få information om lediga lägenheter. Finns även med ett och tre sovrum.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum54 km
Avstånd till flygplats59 km
Avstånd till pool0.1 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum3.6 km
Avstånd till sjukhus4.4 km
Avstånd till golfbana3.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
75 kvm
Lägenhet
Pris
€138,000
Samfällighetsavgift/mån
€80

Karta

Valencia Beach Valencia

Nyproducerad terrasslägenhet söder Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg