230
MED208F3CDA01B24E20B2DE01076573A3CC

Ny Beachfront terrasslägenhet söder Valencia

Nyproduktion

Valencia Beach, Valencia

Ny Beachfront terrasslägenhet söder Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€80
TypLägenhet
ReferensnummerHH371
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta112 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €227,500

Ansvarig mäklare

Utmärkt beachfront lägenhet med tre sovrum och två badrum, samt en rymlig terrass. Dessa lägenheter ligger på stranden Tavernes de la Valldigna. Lägenheterna består av ett stort vardagsrum, ett fullt modernt kök, tvättstuga och två badrum med högteknologisk dusch och badkar. Terrassen har gott om plats för ett matbord, solstolar och har oslagbar panoramautsikt över Medelhavet. Återstående enheter har reducerats för en snabb försäljning.

Detta enastående strandläge komplex omfattar en gemensam pool, social club, paddle bana, gym, bastu och allt är byggd med en hög standard. Lägenheterna har centralvärme, fullt utrustat kök och hi-tech duschar och badkar. Underjordiska garageplatser finns tillgängliga till en extra kostnad, garaget är tillgänglig direkt med hiss. Dessa högkvalitativa byggda lägenheter är idealiska för året runt eller som semesterhus.

Komplexet ligger på Tavernes de la Valldigna strand, bekvämt beläget 40 minuter från Valencia stad och 40 minuter från Denia, nära till stränderna i Cullera och Gandía. Tavernes de la Valldigna har alla bekvämligheter, allt inom en kort promenad och många shoppingmöjligheter i närliggande Gandía, Cullera och Tavernes. Dessutom finns det olika golfbanor och många stränder med blå flagg i närheten.

Ni har en minuts promenad till den härliga sandstranden och den stora poolen på området, har öppet året runt. Olika storlekar på olika våningar finns tillgängliga, hör av er för prisuppgift.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum45 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.4 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum3.5 km
Avstånd till sjukhus11 km
Avstånd till golfbana11 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
112 kvm
Lägenhet
Pris
€227,500
Samfällighetsavgift/mån
€80

Karta

Valencia Beach Valencia

Ny Beachfront terrasslägenhet söder Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg