230
MED55B4038BE95F435492301E2918047E5D

Lägenhet med terrass i söderläge i Valencia

Valencia City of Arts, Valencia

Lägenhet med terrass i söderläge i Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€100
TypLägenhet
ReferensnummerHH377
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta95 kvm
Våning5 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €285,000

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet har två sovrum och två badrum, samt en balkong med söderläge. Belägen i en av de nya stadsdelarna i Valencia, Penya-Roja, och ligger precis bredvid den tidigare floden som nu har omvandlats till en stor linjär park. Det ligger inom 10 minuters bilresa till stranden och marinan, 10 minuters bilresa från Valencia centrum och 30 minuters bilresa från flygplatsen. Penya-Roja är ett nytt område fullt av moderna bekvämligheter och parker, såsom operahuset och det populära akvariet i Valencia som ligger precis intill.

Vardagsrummet är ett generöst utrymme fullt av ljus, tack vare dess söderläge och utsikt mot gården där poolen ligger. Köket ligger intill vardagsrummet och det är också mycket ljust, där finns även en tvättstuga och en liten terrass med fönster mot gården. De två sovrummen är också mycket ljusa, tack vare de stora fönsterna som de har. Det största sovrummet har ett eget badrum med badkar. Det finns ytterligare ett badrum, med utrymme för en dusch som skulle behöva installeras. Lägenheten ligger på 5: e våningen.

Båda sovrummen är dubbla i storlek och har inbyggda garderober. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering och köket är fullt utrustat. Alla fönster har dubbla rutor för bättre temperatur och ljudisolering. Byggnaden har hiss och en gemensam trädgård med uteservering, lekplats och en pool. Fastigheten har även ett underjordiskt garage, med parkering och lagringsutrymme. Lägenhet har en parkeringsplats och ett förvaringsutrymme som ingår i priset, en andra parkeringsplats kan inkluderas för en extra kostnad.

Området är mycket attraktivt för dess moderna bekvämligheter. Vid kvarteret framför fastigheten, ligger en berömd musikskola, viktiga hotell och ett stort köpcentrum ligger alldeles i närheten. Den världsberömda vidsträckta parken, ligger precis vid foten av fastigheten och dessutom finns det många museer och lekplatser att njuta av. Ciudad de las Artes parken är ett underbart öppet utrymme med ett operahus, en 3D-teater, ett vetenskapsmuseum och ett akvarium, för att nämna några. Stranden och marinan i Valencia, ligger också mycket nära. Många bussar och Metro-stationer, kopplar ihop området med resten av staden.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum2.4 km
Avstånd till flygplats11 km
Avstånd till pool0.1 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav2.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.4 km
Avstånd till sjukhus2.7 km
Avstånd till golfbana13 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
95 kvm
Lägenhet
Våning
5 , hiss finns
Pris
€285,000
Samfällighetsavgift/mån
€100

Karta

Valencia City of Arts Valencia

Lägenhet med terrass i söderläge i Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg