230
MED6F55E895B7D0441B8A4536DEA440C984

Havsnära terrasslägenhet strax norr Valencia

Valencia Beach, Valencia

Havsnära terrasslägenhet strax norr Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€80
TypLägenhet
ReferensnummerHH362
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta159 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass90 kvm

Pris: €170,000

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet med två sovrum och två badrum på bottenvåningen, samt med en spektakulär privat terrass plus två parkeringsplatser, ligger i den populära strandorten till Canet d'en Berenguer. Området har tillgång till två pooler, en paddle-bana och en gemensam trädgård. Denna lugna stad ligger bara 30 minuter från Valencia centrum och flygplatsen och 10 minuter från den berömda historiska staden Sagunto. Staden ligger precis vid havet och erbjuder ett stort utbud av bekvämligheter. Det finns gott om affärer och restauranger, sportanläggningar, en marina, samt den underbara prisbelönta stranden med paseo intill. Lägenheten säljs med alla möbler.

Lägenheten ligger på bottenvåningen. Vardagsrummet är ett mycket generöst och ljust utrymme, som inkluderar både matplats och plats för övrig samvaro. Köket, med ingång mot matplatsen, är nästan nytt och modernt utrustat inklusive tvättmaskin. Den stora begivenheten i lägenheten är dess stora privat terrass på 90 kvm, som ligger intill vardagsrummet och som även kan nås genom köket. De två sovrummen vetter mot norr och har båda inbyggda garderober. De ena av de två badrummen har badkar och det andra har dusch.

Fönsterna i lägenheten är utrustad med dubbelglas och det finns en central luftkonditionering. Den majestätiska terrassen vetter mot norr och ger er en skön svalka under de varmare sommardagarna. Det är en fantastisk plats för utomhusmiddagar, eller bara för att umgås och ta det lugnt. Lägenheten har tillgång till två garageutrymmen, samt ett extra förrådsutrymme. Bostadsområdet har två pooler, en gemensam trädgårdspark och en paddel-bana. Det tar bara åtta minuter att gå ned till stranden.

Området är fantastiskt. Stranden i denna stad har nyligen tilldelats 2018 Best Spanish Beach Award, tack vare den fina sanden och renheten i vattnet som har. Paseo vid stranden är också mycket populärt och full av energi och aktivitet, speciellt under sommarmånaderna. Det finns gott om saker att göra i området. Den berömda historiska staden Sagunto, ligger precis intill och erbjuder många möjligheter till sightseeing. Bergen i Sierra Calderona ligger också mycket nära och erbjuder många alternativ för dem som älskar vandring och bergs- eller mountainbike.

I närheten

Avstånd till strand0.5 km
Avstånd till centrum27 km
Avstånd till flygplats31 km
Avstånd till pool0.1 km
Avstånd till mataffär0.25 km
Avstånd till hav0.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.25 km
Avstånd till sjukhus1.8 km
Avstånd till golfbana25 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
159 kvm
Lägenhet
Pris
€170,000
Samfällighetsavgift/mån
€80

Karta

Valencia Beach Valencia

Havsnära terrasslägenhet strax norr Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg