230
MED1B75E62508874720A47D476F139E183E

Lägenhet nära till stranden / renoveringsobjekt

Valencia Beach, Valencia

Lägenhet nära till stranden / renoveringsobjekt

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH352
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum2
Byggyta98 kvm
Våning2 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €186,000

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet med fyra sovrum och två badrum, ligger i blomstrande grannskapet El Grau. Beläget precis bredvid El Cabañal och nära till marinan i Valencia. Dessutom ligger det inom 10 minuters promenad från stranden Malvarrosa, 15 minuters bilresa från Valencias centrum och 25 minuters bilresa från flygplatsen. Området är ett av de livligaste områdena i Valencia och erbjuder gott om moderna och traditionella affärer, barer, restauranger och övriga bekvämligheter.

Vardagsrummet är ett generöst utrymme och fullt av ljus tack vare de stora fönsterna mot balkongen. Köket är intill och även det mycket ljust. Sovrummen är samtliga dubbla till storleken och har antingen utsikt över innergården, eller utsikt mot gatan. Badrummen har all nödvändig inredning, det ena har en dusch och det andra har ett badkar. Hallen är bred och känns mycket rymlig. Lägenheten ligger på 2: a våningen och byggnaden innehåller två hissar, samt en rymlig entré.

Grannskapet är det ett mycket levande område, med en blandning av moderna och historiska inslag. Malvarrosa strand och Valencias marina ligger mycket nära. Den berömda Avenida del Puerto ligger också runt hörnet, med gott om träd och utrymme för promenader och jogging. Området har också mycket bra förbindelser med resten av staden. En Metrostation ligger inom 5 minuters promenad och gott om bussar kör längs Avenida del Puerto hela dagen.

I närheten

Avstånd till strand1.3 km
Avstånd till centrum3.3 km
Avstånd till flygplats12 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav1.3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.8 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana14 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
98 kvm
Lägenhet
Våning
2 , hiss finns
Pris
€186,000
Samfällighetsavgift/mån
€50

Karta

Valencia Beach

Lägenhet nära till stranden / renoveringsobjekt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg