230
MEDAC20F05A5CB44514984DC1A13B8BE3B1

Unik lägenhet mitt i centrala Valencia

Valencia City Center, Valencia

Unik lägenhet mitt i centrala Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH379
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta93 kvm
Våning7 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €450,000

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet har två sovrum, två badrum och fyra fantastiska balkonger med utsikt över centrala Valencia och belägen intill den historiska järnvägsstationen och tjurfäktningsringen. Det ligger inom en 15 minuters bilresa från flygplatsen och en 15 minuters bilresa från stränderna. Området är mycket livligt och pulserande, med gott om bekvämligheter vid tröskeln och mycket väl ansluten till andra delar av staden och regionen. Lägenheten ligger på 7: e våningen.

Huvudutrymmet är ett vardagsrum med matplats, som har två balkonger med utsikt över staden. Köket ligger intill matplatsen och har också tillgång till en balkong. Köket är modernt och fullt utrustat, inklusive en tvättmaskin. Båda sovrummen är dubbla i storlek och de har generösa inbyggda garderober. Det största sovrummet har en balkong och är full av ljus tack vare sitt söderläge, det har också ett eget badrum med dusch och ytterligare en balkong. Det andra badrummet är ett familjebadrum och är beläget i slutet av korridoren, för enkel åtkomst.

Tack vare att lägenheten är en genomgångslägenhet och att den har ljust marmorgolv, är lägenheten väldigt ljus. Varje rum är utrustat med både luftkonditionering och centralvärme för maximal komfort året runt. De två sovrummen vetter mot den delen av byggnaden, som är som tystast. Hallen har många stora inbyggda garderober, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Lägenheten är också utrustad med videodörrsystem, samt en säkerhetsdörr.

I byggnaden bor ytterligare 13 grannar och det finns tre nivåer med underjordiskt garage och förvaringsutrymme. Priset på denna fastighet innehåller ett tre kvm förvaringsutrymme i nivå -1. Ytterligare ett förråd plus en parkeringsplats, finns att köpa till för ytterligare 50.000 €.

Grannskapet är det ett mycket levande och säkert område, med en blandning av moderna och historiska funktioner. De mest populära attraktionerna i närheten Plaza del Ayuntamiento, tågstationen med dagliga tåg till Madrid och Barcelona; samt tjurfäktningsringen. Det kända shoppingområdet Colón ligger också runt hörnet, med gott om affärer och köpcentra. Det finns även gott om barer och restauranger runt om i närheten. Området har också mycket bra förbindelser med resten av staden. En Metro-station ligger precis vid dörren och gott om bussar kör framför byggnaden hela dagen.

I närheten

Avstånd till strand4.6 km
Avstånd till centrum0.2 km
Avstånd till flygplats9 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav4.6 km
Avstånd till shoppingcentrum0.2 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
93 kvm
Lägenhet
Våning
7 , hiss finns
Pris
€450,000
Samfällighetsavgift/mån
€50

Karta

Valencia City Center Valencia

Unik lägenhet mitt i centrala Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg