230
MED3EFACAACB26E47AF8BEBCB5733B81F93

Lägenhet i Valencia med fin utsikt och p-plats

Valencia Residential, Valencia

Lägenhet i Valencia med fin utsikt och p-plats

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH430
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum2
Byggyta136 kvm
Våning7 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €415,000

Ansvarig mäklare

Denna rymliga lägenhet med fyra sovrum och två badrum, ligger på 7: e våningen i en byggnad med hiss och concierge-service på Avenida Cortes Valencias i stadsdelen Campanar. Byggnaden ligger precis intill den nya Mestalla Valencia Football Club-stadion, som beräknas bli färdig år 2021. Direkt mittemot byggnaden finns en lokal skola, ett varuhus och ett stort snabbköp som ingår i ett shoppingcentrum. Metro-stationen Campanar ligger bara 350 meter från lägenheten, som förbinder området med stadens flygplats, stränder och den historiska gamla stan.

När vi går in i lägenheten, hälsas vi välkomna av en hall som tar oss vidare till vardagsrummet. Vardagsrummet ligger till vänster och har en varm- och kall luftkonditionering installerad. Där finns också en altandörr som leder ut till den ena av de två balkongerna, vilket är ett avkopplande ställe att sitta och blicka ut över Valencias skyline. Vi fortsätter in i lägenheten och kommer in i ett ljust och luftigt kök, som är fullt utrustat. Här finns det plats för ytterligare en matplats, utöver den som finns i vardagsrummet. Vid sidan av köket, har vi ett grovkök med tvättmaskin.

Lägenheten har totalt fyra dubbelrum och alla är utrustade med inbyggda garderober, två av sovrummen är också utrustade med varm- och kall luftkonditionering. Precis framför sovrum två och tre, har vi ett familjebadrum med badkar. Ett av de fyra sovrummen har tillgång till den andra balkongen via skjutbara altandörrar, en walkin-closet och ett eget badrum med badkar. Lägenheten drar fördel av dubbla fönsterglas och centralvärme över hela lägenheten.

På baksidan utanför byggnaden har vi en gemensam lekpark och ett trädgårdsområde, som delas mellan det här kvarteret och två andra. I priset ingår även en parkeringsplats i byggnadens gemensamma garage.

I närheten

Avstånd till strand6.2 km
Avstånd till centrum2.7 km
Avstånd till flygplats6.8 km
Avstånd till mataffär0.25 km
Avstånd till hav6.2 km
Avstånd till shoppingcentrum0.25 km
Avstånd till sjukhus2.3 km
Avstånd till golfbana7.8 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
136 kvm
Lägenhet
Våning
7 , hiss finns
Pris
€415,000
Samfällighetsavgift/mån
€50

Karta

Valencia Residential Valencia

Lägenhet i Valencia med fin utsikt och p-plats

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg