230
MED79F4419BF3EE44099CF19970FAABDF06

Lägenhet med garage nära Valencia city center

Valencia Residential, Valencia

Lägenhet med garage nära Valencia city center

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH399
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum2
Byggyta156 kvm
Våning7 (hiss finns)
Byggår2004
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €295,000

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet med fyra sovrum och två badrum, ligger på 7: e våningen i en byggnad byggd 2004 med hiss. Belägen på Calle San Vicente Martir i stadsdelen Arrancapins, som leder till centrala Valencia och ligger bara 900 meter från de viktigaste centrala distrikten. Jesús Metro-station ligger bara 450m från lägenheten, vilket ger området direktförbindelser till stadens stränder och flygplats. Området är fullt av skolor, affärer och alla nödvändiga tjänster. Priset reducerat från 305.000 € till 295.000 €.

När vi kommer in i lägenheten, hälsas vi välkomna med en rymlig entré. Direkt till höger har vi ett fullt utrustat kök och i anslutning till köket, finns även en tvättstuga. Till vänster ligger vardagsrummet med en öppen planlösning och matplats. Altandörrar leder oss ut på en balkong, där ni har en fantastisk utsikt över Valencia centrum. Väl åter tillbaka till entrén, så har vi en hall som är full av inbyggda garderober. Här har vi också har de fyra sovrummen, där alla har inbyggda garderober. Det största sovrummet, har även ett privat badrum med badkar. Här finns också en dörr, som leder ut till en andra balkong med utsikt. Slutligen finns det ett familjebadrum, även det med badkar. Lägenheten drar nytta av dubbla fönsterglas, samt och varm och kall luftkonditionering med integrerade ventiler över hela lägenheten.

Till lägenheten tillhör också en parkeringsplats i gemensamt garage och ett 10m² förrådsrum i källaren, några möbler ingår i försäljningspriset.

I närheten

Avstånd till strand5 km
Avstånd till centrum0.9 km
Avstånd till flygplats8.5 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.9 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana9.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
156 kvm
Lägenhet
Våning
7 , hiss finns
Pris
€295,000
Samfällighetsavgift/mån
€50
Byggnad
Byggnadsår
2004

Karta

Valencia Residential Valencia

Lägenhet med garage nära Valencia city center

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg