230
MED105318D32B5B4BC6963036AE9509558D

Centralt högt belägen lägenhet i Valencia

Valencia City Center, Valencia

Centralt högt belägen lägenhet i Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH353
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta102 kvm
Våning8 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolNej
TerrassJa

Pris: €180,000

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet med tre sovrum och två badrum, ligger på 8: e våningen. Belägen i en byggnad på den livliga Avenida Cardenal Benlloch, som ligger i stadsdelen L'Amistat i Valencia centrum. Området har blivit allt populärare under senare år, tack vare sina goda kollektivtrafikförbindelser med stränderna, flygplatsen och den historiska stadskärnan. Men också tack vare dess närhet till stadens olika universitetscampus. På själva avenyn finns en hel mängd affärer, skolor, restauranger och andra bekvämligheter. Resten av staden är lättillgänglig med buss eller Metro, hållplatserna Aragon och L'Amistat - Casa de Salud ligger bara några hundra meter från lägenheten. Det finns hiss i huset.

När vi kommer in i lägenheten, hälsas vi välkomna med en stor hall med förvaringsutrymme. Ledande framifrån, är en hall som tar oss genom hela lägenheten. Till vänster har vi det första av de tre sovrummen, som har en inbyggd garderob. Bredvid är det rymliga vardagsrummet med matplats, komplett med varm och kall luftkonditionering. Framför vardagsrummet är det stora köket, med ytterligare en matplats och ett utrymme som används som tvättstuga. Bredvid köket finns det ena badrummet, detta har badkar. Framför badrummet är det andra sovrummet, det har skjutbara altandörrar som leder ut på en inglasad terrass. Slutligen har vi det tredje och största sovrummet, som har ett privat badrum med duschkabin.

Lägenheten har dubbla fönsterrutor över hela lägenhet och då den för närvarande hyrs ut till studenter, har det satts lås på varje sovrumsdörr och installerat extra värmare. Lägenheten säljs fullt möblerad.

I närheten

Avstånd till strand2.6 km
Avstånd till centrum1.5 km
Avstånd till flygplats10.5 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav2.6 km
Avstånd till shoppingcentrum1.5 km
Avstånd till sjukhus3.5 km
Avstånd till golfbana12 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
102 kvm
Lägenhet
Våning
8 , hiss finns
Pris
€180,000
Samfällighetsavgift/mån
€50

Karta

Valencia City Center Valencia

Centralt högt belägen lägenhet i Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg