230
MEDD642E90B7701452E891FFBB70208BC61

Stor lägenhet vid Central Park i Valencia

Valencia Residential, Valencia

Stor lägenhet vid Central Park i Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH344
Antal rum6
Antal sovrum5
Antal badrum1
Byggyta148 kvm
Våning5 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolNej
TerrassJa

Pris: €268,000

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet med fem sovrum och ett badrum, ligger i det fina området Arrancapins. Detta är ett av de mest modernistiska områdena i Valencia som utvecklades under 1940-talet och är beläget alldeles intill den populära Central Park. Det ligger en 3 minuters promenad till en tunnelbanestation och 10 minuters promenad till tågstationen med höghastighetståg. Mycket nära stadens centrum och de historiska områdena, mycket bra förbindelser med resten av staden. Området är fullt av tjänster och bekvämligheter.

Lägenheten ligger på 5: e våningen och där vardagsrummet är ett generöst utrymme med fullt av ljus, tack vare sin stora öppning mot söder. Köket är intill och även det mycket ljust. Sovrummen har antingen utsikt över innergården eller utsikt mot gatan, de är samtliga dubbla i storlek. Badrummet har badkar, korridorerna är breda och känns mycket rymliga.

Hela lägenheten är väldigt ljus, eftersom den ligger på 5: e våningen. Den är och känns mycket rymlig, eftersom taket är högre än normalt. En del av möblemanget ingår i köpet. Köket är fullt utrustat och har även en tvättstuga, tillsammans med ett skafferi. Badrummet har badkar, samt övrig nödvändig utrustning. Det finns en luftkonditionering, men fler enheter kan installeras. Byggnaden har en hiss och en gemensam terrass ligger på taket av fastigheten.

Grannskapet är mycket levande område, med en blandning av moderna och historiska funktioner. Central Park ligger mycket nära. Den kända Gran Via och San Vicente Martir Street ligger också runt hörnet, med gott om träd och utrymme för promenader och jogging. Området har också mycket bra förbindelser med resten av staden. En tunnelbanestation ligger inom 3 minuters gångavstånd och många bussar kör genom området hela dagen.

I närheten

Avstånd till strand5.5 km
Avstånd till centrum1.3 km
Avstånd till flygplats8.5 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav5.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1.3 km
Avstånd till sjukhus0.2 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Antal badrum
1
Byggyta
148 kvm
Lägenhet
Våning
5 , hiss finns
Pris
€268,000
Samfällighetsavgift/mån
€50

Karta

Valencia Residential Valencia

Stor lägenhet vid Central Park i Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg