MEDA9E570A461FE41B5B1A366B0723C45A9

Enplansvilla med härlig utsikt, söder Valencia!

Valencia Surroundings, Valencia

Enplansvilla med härlig utsikt, söder Valencia!

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH343
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta110 kvm
Tomt2500 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolNej
TerrassJa

Pris: €238,000

Ansvarig mäklare

Enplansvilla med två sovrum och två badrum, omgiven av apelsinlundar och en fantastisk utsikt över bergen. Belägen i Marchuquera dalen, bara 10 minuters bilresa till Gandía stad och dess vackra stränder.

Fastigheten består av en öppen planlösning vardagsrum och kök, två dubbla sovrum och ett familjebadrum. Utanför har ni en 30 kvm täckt terrass och apelsinlundar runt fastigheten, samt en fantastisk utsikt över bergen som omger denna vackra dal.

På den inhägnade tomten finns det ytterligare en byggnad, som rymmer ett stort förråd, en grillplats och ett extra duschrum. Tomten har gott om plats för att anlägga en pool och den omfattar cirka 2000 kvm med produktiva apelsinlundar.

Villan är nyligen helt renoverad med bra material och innehåller en loggbrännare, förinstallation av luftkonditionering och ett nytt modernt fullt utrustat kök. Fastigheten säljs fullt möblerad enligt bilderna. Strömmen till denna fastigheten levereras av solpaneler, batterier och en back-up generator har ingen anslutning till ström för tillfället.

Marchuquera dalen är ett vackert inlandsområde bara 10 minuter från stränderna i Gandía och cirka 30 minuters bilresa till Valencia stad eller Denia. Området där villan är belägen, är tyst och fridfull. Omgivningen är mestadels planterad med apelsinträd och har boende året runt.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
110 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
2500 kvm

Karta

Valencia Surroundings Valencia

Enplansvilla med härlig utsikt, söder Valencia!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg