MED4A5E4550DC9B49C295F3BF6FAC7C5E30

Medelhavsvilla/investeringsmöjlighet i Denia

Denia, Denia

Medelhavsvilla/investeringsmöjlighet i Denia

Fakta

TypÖvrig bostad
ReferensnummerHH419
Antal rum6
Antal sovrum5
Antal badrum3
Byggyta450 kvm
Tomt1620 kvm
Byggår1980
HissNej
BalkongNej
PoolNej
TerrassJa

Pris: €595,000

Ansvarig mäklare

Investeringsmöjlighet! Villa och / eller restaurang i medelhavsstil på en stor privat tomt, endast ca 500m från havet och byn Els Poblets, nära Denia.

INTERIÖR

Fastigheten har använts som en framgångsrik restaurang tills nyligen, och är i perfekt skick, samt separat bostad för både ägare och personal. Med 2 stora matsalar, ett utmärkt fullt utrustat professionellt kök och skafferi, och en underbar uteservering med sommarkök, grill och stor träpizza / brödugn, vilket ger extra utrymme för matlagning. Vid sidan av fastigheten finns 2 studios, båda med duschrum och toalett, perfekt för personal. Ovanför restaurangen finns en rymlig lägenhet med en superb, solterrass i söderläge med underbar panoramautsikt, 3 sovrum, badrum, toalett, vardagsrum, separat kök (för färdigställande) och 2 förråd. Privat parkering för 50 bilar. Detta utrymme kan enkelt göras till en privat villa med stora trädgårdar och en pool. En idealisk möjlighet för dem som letar efter en vacker restaurang, eller för en rymlig privat villa och trädgårdar. Kontakta oss redan idag för mer information eller visning!

EXTERIÖR

Denia är känt för den 20 kilometer långa kusten kantad av sandstränder och dess kulinariska läckerheter inklusive färska skaldjur från fiskmarknaden och paella. Från dess kända utsiktsplats ser man ut över marinan, naturparken Montgo och Torre del Gerro, varav de sistnämnda har markerade vandringsleder att njuta av. Den prestigefyllda småbåtshamnen med sin fantastiska upphöjda strandpromenad till gamla stan och den imponerande trädkantade shoppinggatan samt museerna ger en inblick i äkta spansk kultur och livsstil. Om man vill utforska fler ställen kan man ta spårvagnen söderut till Calpe, Altea, Benidorm eller Alicante, alternativt ta färjan till Ibiza eller Palma för en övernattning!

I närheten

Avstånd till strand0.5 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus5 km
Avstånd till golfbana5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Antal badrum
3
Byggyta
450 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
1980
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1620 kvm

Karta

Denia Denia

Medelhavsvilla/investeringsmöjlighet i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg