MED8AEB0F341DC6453FBDEFEE2F591469A8

Villa med pool nära stranden i Denia

Denia, Denia

Villa med pool nära stranden i Denia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH417
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta190 kvm
Tomt10300 kvm
Byggår2005
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €530,000

Ansvarig mäklare

Underbar rymlig villa till salu i Denia - Els Poblets. Fastigheten är en riktig pärla, belägen på en stor tomt på landet, och bara 300 meter från centrum med alla bekvämligheter och ca 850m till havet.

INTERIÖR

Villan ligger i soligt läge med mycket ljus hela året, och är mycket rymlig, med ca. 190m2; fördelat i ett stort vardagsrum, vackert öppet kök, som är fullt utrustat och med stort skafferi, sovrum, det främsta med privat badrum och ett rymligt omklädningsrum, två badrum totalt. Denna fastighet är utrustad med centralvärme (olja), luftkonditionering, öppen spis i vardagsrummet. PVC-fönster med säkerhetsglas och dubbelglas. Byggd med utmärkta byggmaterial och mycket väl underhållen. Utanför finns en fantastisk uppvärmd pool på 12 x 6 m med automatisk robot och omslag, omklädningsrum och toaletter i närheten. Trädgården är anlagd med vackra växter och träd, och det finns också en takterrass. Vid huvudhuset finns ett stort sommarkök med grill och vedugn utrustad med vitvaror. Rymligt lager och förvaring, stort kylskåp och flera frysar. Maskinrum för centralvärmen. På sidan av villan finns ett stort gym (90m2). Stor parkeringsplats för flera bilar. Huset ligger på en tomt på 2.254m2 bredvid en orkidé på 8.195m2, med en privat brunn med tillräckligt med vatten för att leverera till hela gården och en cistern.

Denna härliga villa är perfekt för permanent boende bland orkidéerna, med panoramautsikt, men ändå nära byn (300m), med alla bekvämligheter och 850m till havet. Denia ligger ca 6km bort och sjukhuset ca 4km.

2016: Inledande försäljningspris var 775 000 euro, nu reducerad till 530 000 euro. Vi rekommenderar starkt ett besök.

EXTERIÖR

Denia är känt för den 20 kilometer långa kusten kantad av sandstränder och dess kulinariska läckerheter inklusive färska skaldjur från fiskmarknaden och paella. Från dess kända utsiktsplats ser man ut över marinan, naturparken Montgo och Torre del Gerro, varav de sistnämnda har markerade vandringsleder att njuta av. Den prestigefyllda småbåtshamnen med sin fantastiska upphöjda strandpromenad till gamla stan och den imponerande trädkantade shoppinggatan samt museerna ger en inblick i äkta spansk kultur och livsstil. Om man vill utforska fler ställen kan man ta spårvagnen söderut till Calpe, Altea, Benidorm eller Alicante, alternativt ta färjan till Ibiza eller Palma för en övernattning!

I närheten

Avstånd till strand0.5 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus4 km
Avstånd till golfbana5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
190 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2005
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
10300 kvm

Karta

Denia Denia

Villa med pool nära stranden i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg