230
MED477B9DC26B784C9FA8F6BC133BBE9DA8

Central lägenhet i Valencia med pool

Valencia Residential, Valencia

Central lägenhet i Valencia med pool

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€80
TypLägenhet
ReferensnummerHH330
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta180 kvm
Våning11 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass30 kvm

Pris: €400,000

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet har tre sovrum och två badrum och ligger på 11: e våningen och är beläget i ett komplex med hiss i Campanarområdet i Valencia centrum. Komplexet har en stor gemensam pool, barnlekplats och trädgårdar och hela området är fullt av restauranger, barer och skolor. Campanar tunnelbanestation ligger bara 900 meter bort och förbinder denna del av staden till Valencias historiska centrum, stränder och flygplats. Belägen fem minuters promenad från den historiska stadskärnan i Valencia.

Väl inne i lägenheten, hälsas vi omedelbart av en rymlig entré med vardagsrummet som leder till vänster. Direkt framför oss har vi köksdelen, ett modernt kök som är utrustat med alla nödvändigheter. Dörrar från både köket och vardagsrummet öppnar vägen till det bästa med denna lägenhet, en terrass på 30 m². Komplett med utomhuskök, gör det till det perfekta utrymmet för att njuta av härliga middagar och av livet i stort. Härifrån har ni även en härlig utsikt över staden och dess omgivning.

På vår väg genom resten av lägenheten, har vi har tre sovrum, varav två är dubbla och har inbyggda garderober. Det största sovrummet har en trippel monterad garderob och ett privat badrum, som har ett hydromassage badkar, det andra badrummet finns i hallen och har en duschkabin. Det finns gott om ytterligare utrymme, i de inbyggda garderoberna i hallen. Lägenheten har varm och kall luftkonditionering genom ventilation i hela lägenheten och alla fönster har dubbla fönsterrutor.

Lägenheten säljs fullt möblerad och det finns även två parkeringsplatser i garage och ett förrådsrum, som ingår i priset.

I närheten

Avstånd till strand6.6 km
Avstånd till centrum2.4 km
Avstånd till flygplats6.5 km
Avstånd till pool0.1 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav6.6 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km
Avstånd till sjukhus1.3 km
Avstånd till golfbana8 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
180 kvm
Lägenhet
Våning
11 , hiss finns
Pris
€400,000
Samfällighetsavgift/mån
€80
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet

Karta

Valencia Residential Valencia

Central lägenhet i Valencia med pool

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg