MEDD0665230BE104817B392B3D669D88052

Nybyggt radhus 700m från Denias strand (II)

Nyproduktion

Denia, Denia

Nybyggt radhus 700m från Denias strand (II)

Fakta

Samfällighetsavgift€100
TypRadhus
ReferensnummerNB093b
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta94.22 kvm
Byggår2019
HissNej
ParkeringJA
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationBeställd

Pris: €165,000

Ansvarig mäklare

Projektet består av 24 parhus (DUPLEX) som ligger i en urbanisation med en gemensam pool och trädgårdar i området El Vergel i Denia. Nära till fastigheterna hittar du alla bekvämligheter och stranden ligger bara 700 meter bort.

Radhuset har tre sovrum och två badrum fördelat över två våningar med veranda på bottenvåningen och terrass på första våningen. Det öppna köket är anslutet till det stora vardagsrummet. Luftkonditionering (värme / kyla) är förinstallerad och det finns en parkeringsplats som ingår i priset. Denna nya urbanisation har byggts i skandinavisk stil och till ett otroligt pris!

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.7 km
Avstånd till centrum10 km
Avstånd till flygplats104 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.7 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km
Avstånd till sjukhus10 km
Avstånd till golfbana12 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
94.22 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
radhus
Byggnadsår
2019
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Nybyggt radhus 700m från Denias strand (II)

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg