Bli kontaktad, klicka här!

Nyproduktion med pool i Valencia!

Valencia Residential , Valencia
Pris
208 100 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 79 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 100 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: NB068

Objektsbeskrivning

Det här nyproduktionsprojektet består av 80 lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum, garage, förråd och kommersiella lokaler. Det ligger i ett sk "gated community" och det finns en gemensam pool. Priset på de olika lägenheterna är:

- 2 sovrum + 2 badrum: från 164,000 € (65m2)
- 3 sovrum + 2 badrum: från 208,100 € (79m2)
- 4 sovrum + 2 badrum: från 223,500 € (96m2)

INTERIÖR

Alla lägenheterna kommer att ha varm/kall luftkonditionering, gasuppvärmning, solenergi för uppvärmning av vatten, möblerat kök utrustat med induktionshäll, ugn-, och mikrovågsugn samt en inbyggd fläkt. Projektet ligger i nära anslutning till stadens centrum med bra bussförbindelser och kollektivtrafik samt nära tunnelbanestationen ""Safranar"" (en tunnelbanelinje som tar en till Valencias alla områden på ca 15 minuter). Det ligger bredvid Eliseo Vidal Public School, butiker, ""Doctor Peset"" sjukhuset, ca fem minuter från sportscentrat Safranar, och ligger nära köpcentrum.


EXTERIÖR

Området Patraix, beläget söder om staden, har alltid sökt sitt utrymme och det verkar som om det efter några år har hittat det äntligen. Patraix ligger bakom ett annat grannskap, Ruzafa, som när det gäller trender kombinerar perfekt livet i ett grannskap med livslånga och innovativa initiativ. Patraix ligger mycket nära centrum och det är mycket väl förbundet med tunnelbanelinjer och bussar med alla hörn av Valencia. I det här området kommer du att älska, framför allt, dess gamla stad, full av småhus med balkonger och vitkalkade fasader. Om Patraix har ett nervcenter är det dess huvudtorg. Det är en autentisk mötesplats i det här området. Dess lokala barer är trevliga och dess stora promenadområden är perfekta att njuta av tillsammans med dina barn.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 8.0km
wavesAvstånd till hav 8.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.3km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.3km
local_airportAvstånd till flygplats 11.6km

Bilder

Karta

HitCounter