MED706AF1B2AA074D5EA95653E3D660275E

Spektakulär Havsutsikt i Bahia Golf

Finestrat, Benidorm

Spektakulär Havsutsikt i Bahia Golf

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerMV057
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta123 kvm
Våning2 (hiss finns)
Byggår2000
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €195,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bo på ditt drömställe! Vackert lägenhet med magnifik utsikt och sol trehundra dagar om året. I perfekt skick, med gemensam trädgård och pool. Här finns alla bekvämligheter för att kunna njuta av Bahia Golf, Benidorm. En gastronomisk stad med ett av världens bästa klimat. Radhuset ligger på kort avstånd från stranden, Restaurang RISE med en Michellin stjärna och den fem stjärniga Asian Garden Thai & Spa Royal Hotel.

INTERIÖR

Huset har ett uppbyggt yta på cirka 123 kvadratmeter som fördelas på en våning. Anläggningen består av ett oberoende kök, en toalett och ett stort vardagsrum mycket upplyst tack vare sitt stora fönster som glädjer oss med utsikt över trädgården och havet. Det finns två badrum och tre sovrum med inbyggda garderober. Fastigheten, som är i mycket gott skick, säljs med köket fullt utrustat och inrett. Dessutom har det luftkonditionering i två av rummen i huset och låg energiförbrukning.

EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand4 km
Avstånd till centrum1.5 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav4 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus3 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
123 kvm
Lägenhet
Våning
2 av 2, hiss finns
Pris
€195,000
Byggnad
Byggnadstyp
lägenhet
Byggnadsår
2000
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Finestrat Benidorm

Spektakulär Havsutsikt i Bahia Golf

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg