MED11382EC73B444FD28ECFFF7FA5BEB2FC

Ultimat läge nära strand och centrum i Calpe

Calpe, Calpe

Ultimat läge nära strand och centrum i Calpe

Fakta

Samfällighetsavgift€70
TypLägenhet
ReferensnummerHH233
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta84 kvm
Våning2
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €234,000

Ansvarig mäklare

Detta vackra duplex / takvåning ligger i ett av de bästa områdena i Calpe, ett lugnt ställe, nära till alla bekvämligheter, stormarknader, strand osv. Det har en privat och allmän parkeringsplats för eventuella besökare. Det har också en trevlig gemensam pool.

INTERIÖR

På första våningen finns det fullt utrustade och moderna köket, en toalett där vi har tvättmaskin och torktumlare och ett stort vardagsrum. Och en stor terrass med vacker utsikt över havet och Ifach - klippan. På nedre våningen finns ett fullt renoverat modernt badrum och två sovrum; ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, båda med garderober. Fastigheten har både kall och varm luftkonditionering, och nyligen har en elektrisk persienn installerats i vardagsrummet. Fönstren och dörren har uppdaterats. Området har inlett ett projekt för att förbättra promenadstråket och den sociala klubben på stranden.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats77 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana12 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
84 kvm
Lägenhet
Våning
2 av 2
Pris
€234,000
Samfällighetsavgift
€70
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Calpe Calpe

Ultimat läge nära strand och centrum i Calpe

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg