230
MED15AEADF2F50A4E7ABC0C03D47BB5EA05

Villa med ultimat läge och utsikt över havet

Calpe, Calpe

Villa med ultimat läge och utsikt över havet

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH092
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum4
Byggyta324 kvm
Tomt887 kvm
Byggår2007
HissJa
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €799,000

Ansvarig mäklare

Denna magnifika villa ligger i Casanova i Calpe, bara några minuter från stranden, tennisklubben, den kommunala fotbollsplanen och stadens centrum. Villan, byggd år 2007, på toppen av en kulle, har öppen utsikt över bergen och havet, utan byggnader framför, och med fullständig integritet runtomkring. Tomten har en stor parkeringsplats, en sluten parkering ansluten till huset, en stor pool och flera terrasser, alla med underbar utsikt.

INTERIÖR

Byggnaden är uppdelad i två våningar. På den första våningen, som nås från huvudentrén, finns två stora sovrum med badrum, ingång, garage, ett förråd och en stor terrass som förbinder övervåningen. Via trappan eller hissen har man tillgång till den nedre våningen och där finns två sovrum, två badrum, ett stort vardagsrum med matplats och ett separat kök som är öppet ut mot matsalen. Hela bottenvåningen har tillgång till poolområdet med en stor terrass, alltid med panoramautsikt. Huset har luftkonditionering i alla rum, golvvärme, hiss, intercom, grillplats och mycket mer. Det är det perfekta hemmet för en familj som vill ha hög kvalitet, rymd och privatliv, men bo nära stan.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav2.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus2.5 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
324 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2007
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
887 kvm

Karta

Calpe Calpe

Villa med ultimat läge och utsikt över havet

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg