Bli kontaktad, klicka här!

Stor lägenhet med havsutsikt nära stranden

Calpe , Calpe
Pris
371 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 150 kvm
meeting_roomAntal rum: 6 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
euro_symbolCommunity fee: 70 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH082

Objektsbeskrivning

Den här fastigheten består av två lägenheter tillsammans, perfekt för en stor familj. De ligger på sjätte våningen i Mar Augusta-byggnaden, en modern byggnad, tre minuters promenad från Manzanera-stranden. Urbanisationen har en stor simbassäng för vuxna och en mindre för barn, två paddelbanor och tennisbanor, en lekplats och flera trädgårdsområden.

INTERIÖR

Lägenheterna ligger på sjätte våningen och är i ett oklanderligt skick. De är ihopkopplade via terrassen där man kan njuta av utsikten över havet och bergen. Varje lägenhet har två sovrum och två badrum, ett av dem med eget badrum. Totalt finns fyra sovrum, fyra badrum, två vardagsrum, två kök och en stor gemensam terrass. Varje lägenhet har central luftkonditionering, garderober, högkvalitativa ytor och bra utsikt över havet och bergen. Lägenhetshotellet har parkering och förråd. Det är det perfekta tillfället för en stor familj.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 500m
wavesAvstånd till hav 500m
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.5km

Bilder

Karta

HitCounter