230
MED16153EE8364B48AFA7145653FE37C847

-

Altea, Altea

Nyrenoverade lägenheter i Alteas strand

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerAS037
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta75 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolNej
Terrass8 kvm

Utgångspris: €136,900

Ansvarig mäklare

Vi har 4 lägenheter i samma byggnad, två på andra våningen för 136 900 € och ytterligare två st på tredje våningen för 141 750 €. Tre av lägenheterna är likadana och två inverterade. De är ca 50 meter från stranden i Alteas centrum och med allt inom gångavstånd.

I närheten

Avstånd till strand0.05 km
Avstånd till centrum0.6 km
Avstånd till flygplats71 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.05 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana5.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
INTERIÖR

Vi går in och vi har ett utrymme att lämna skor och kläder. Till vänster kan vi ta oss in till vardagsrummet och köket. Från vardagsrummet kan vi gå ut på terrassen där vi har sol hela eftermiddagen ända fram tills solnedgången. I östra delen av huset finns de två sovrummen och badrummet.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
75 kvm
Lägenhet
Pris
€136,900 utgångspris
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Altea Altea

Nyrenoverade lägenheter i Alteas strand

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg