230
MED0BF18C0728994C14820DD4AAA3A13BF4

Lägenhet i gamla stan Altea

Altea, Altea

Lägenhet i gamla stan Altea

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€38
TypLägenhet
ReferensnummerAS015
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta84 kvm
Våning2
Byggår1980
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass6 kvm

Pris: €159,900

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet ligger mycket nära gamla stan, i den högsta delen av Altea. Med utsikt över hela berget Sierra Bernia från vardagsrummet och den inglasade terrassen. Du har en av de bästa gemenskapspoolerna i området att njuta av under sommaren.

INTERIÖR

Lägenheten har ett vardagsrum och terrassen vetter mot berget, köket är stängt men med ett fönster som har utsikt över vardagsrummet. Den andra väggen i köket kan tas ner om man skulle önska det. Den här lägenheten är för närvarande uthyrd under korta perioder året runt och har en bra lönsamhet tack vare sitt läge.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand0.9 km
Avstånd till centrum1.3 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.9 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana5.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
84 kvm
Lägenhet
Våning
2 av 4
Pris
€159,900
Samfällighetsavgift/mån
€38
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
1980
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Altea Altea

Lägenhet i gamla stan Altea

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg