MED04AE85E4871A453BB0DE6342AD5FE612

Villa i söderläge med havsutsikt i Altea Hills

Altea, Altea

Villa i söderläge med havsutsikt i Altea Hills

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH224
Antal rum6
Antal sovrum4
Antal badrum5
Byggyta330 kvm
Tomt1030 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Utgångspris: €1,150,000

Ansvarig mäklare

Denna villa ligger i Altea Hills, ett mycket lugnt område med spektakulär och unik havsutsikt.

INTERIÖR

Villan har två våningar, är helt byggd i betong så det gör underhållet enkelt. Den har sol hela dagen tack vare dess orientering och terrassen. När vi kliver in i villan finner vi en entré med ett stort fönster med utsikt över poolen och en toalett, som kommunicerar vad som kan vara två hus på båda sidor. På bottenvåningen finns ett vardagsrum, matsal, kök och några mycket moderna trappor som tar oss upp. På övervåningen finns två badrum med sluttande tak. Alla badrum har inbyggda garderober. De små skillnaderna som finns mellan husen är att man har ett svart skiffer i vardagsrummet och sovrummet och ett vardagsrum har en öppen spis som värmer både underdelen och den övre delen av huset. På utsidan finns en stor terrass där vi hittar saltbassängen. Poolen delar också upp terrasserna. Från terrasserna (liksom från några av husets fönster) har vi otroliga vyer mot havet och bergen samt Altea. Villan har takfläktar, varmt vatten med solenergi, justerbara elektriska persienner av mycket god kvalitet, automatisk bevattning och i september kommer den också ha en hiss. Nedanför bottenvåningen finns möjlighet att bygga en till lägenhet och veranda.

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats65 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav2.5 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus8 km
Avstånd till golfbana6.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Antal badrum
5
Byggyta
330 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1030 kvm

Karta

Altea Altea

Villa i söderläge med havsutsikt i Altea Hills

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg