MED0AB362A412EE45A1B286D6FD73957D58

Lägenhet på 1:a linjen med havsutsikt

Altea, Altea

Lägenhet på 1:a linjen med havsutsikt

Fakta

Samfällighetsavgift€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH152
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta125 kvm
Tomt35 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €262,500

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lägenhet på första strandlinjen med havsutsikt och nära till allt i Altea.

INTERIÖR

Vacker lägenhet vid strandpromenaden, med underbar utsikt över Altea-bukten. Den ligger i en privilegierad del av Mascarat och fastigheten har uppvärmda golv. Den ligger endast ca tre minuters promenad från närmaste strand, som har en chiringuito och chill out bar. Fastigheten består av ett stort vardagsrum med pentry, två badrum, ett badrum med jacuzzi och inrett i italiensk stil. Byggytan är ca 90 kvm och ca 35 kvm spektakulär terrass med utsikt över havet, på första strandlinjen. Terrassen är delvis täckt och har en mycket välskött exklusiv trädgård där du kan se magnifika solnedgångar. Området Mascarat, ligger bara ca 5 minuter från Altea, och är ett mycket lugnt område, ca 200 meter från hamnen i Campomanes. I hamnen , ca 2 minuter från lägenheten finns de exklusiva restaurangerna och barerna i Altea-området. Lägenheten har sportområden, tre pooler, två paddle-banor och tennisbanor och en miljö för promenader med magnifik utsikt över havet och bergen. Mascarat-området ligger ungefär två kilometer från Calpe och tre km från Altea.

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil.

I närheten

Avstånd till strand0.2 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats75 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.2 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
125 kvm
Lägenhet
Pris
€262,500
Samfällighetsavgift
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet

Karta

Altea Altea

Lägenhet på 1:a linjen med havsutsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg