230
MEDBCF21F93BC3C44DEB96264D7485C1EAC

Strandnära terrasslägenhet norr om Valencia

Valencia Beach, Valencia

Strandnära terrasslägenhet norr om Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€80
TypLägenhet
ReferensnummerHH447
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta90 kvm
Våning3 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass12 kvm

Pris: €139,000

Ansvarig mäklare

Denna bekväma lägenhet ligger endast 300 meter från stranden Almardá i Sagunto som ligger nära, även staden Almenara ligger nära och har alla slags tjänster. Snabb åtkomst från motorvägen, Valencia centrum ligger bara 35 minuter bilfärd bort.

Den här trevliga lägenheten ligger i ett bostadshus som ursprungligen byggdes på 70-talet och är i mycket gott skick. Det finns ett magnifikt gemensamhetsområde med pool, som visas på bilden från den intilliggande lägenheten.

Lägenheten är en hörnlägenhet och har en skön havsbris, ligger på tredje våningen och det finns hiss i huset. Den består av tre rymliga sovrum med inbyggda garderober, ett av dem har ett eget badrum. Det finns ytterligare ett badrum i lägenheten. Vidare finns det ett rymligt vardagsrum med ett totalrenoverat köket bredvid, båda har utgång till den generösa terrassen på tolv kvadratmeter. Läget är mot nordost och utsikten framför, är en uppsättning låghus och en park på vänster sida.

Ett utomhusgarage med skugga och ett stort förvaringsrum, gör det här hemmet till ett attraktivt köp till ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom ligger det mycket nära en 2 kilometer lång strand med rent vatten, där den blåa flaggan vajar år efter år. Blå flagg är en kvalitetsutmärkelse som ges av Europeiska unionen.

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till centrum30 km
Avstånd till flygplats33 km
Avstånd till pool0.1 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum5.4 km
Avstånd till sjukhus4.2 km
Avstånd till golfbana27 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
90 kvm
Lägenhet
Våning
3 , hiss finns
Pris
€139,000
Samfällighetsavgift/mån
€80

Karta

Valencia Beach Valencia

Strandnära terrasslägenhet norr om Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg