230
MEDDFAA5F6B48B64180A1C5978339363B7B

Möjlighet, rymlig lägenhet med pool i Denia

Denia, Denia

Möjlighet, rymlig lägenhet med pool i Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerPV024
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta90 kvm
Byggår2006
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €127,260

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Utmärkt duplex - lägenhet i mycket gott skick, nästintill oanvänd, med pool, en stor terrass, vacker utsikt över havet och bergen, samt garage och privat förråd. Den ligger i en privat urbanisation med 24 timmars säkerhet i staden Pego, ca 8 kilometer från stranden i Dénia och ca 10 kilometer från den kända golfbanan Oliva Nova.

INTERIÖR

Duplexet har en byggyta på ca 100 kvm fördelat över två sovrum, två badrum, vardagsrum och pentry. De två sovrummen har takfläktar och inbyggda garderober. Ett av badrummen är i marmor. Garaget är stängt och privat och fungerar även som förråd. Terrassen, vardagsrummet och huvudrummet ligger i riktning mot havet. Lägenheten är fullt utrustat med luftkonditionering (varm / kall), uppvärmning och pansrad dörr.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand8 km
Avstånd till centrum16 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav8 km
Avstånd till shoppingcentrum16 km
Avstånd till sjukhus4.5 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
90 kvm
Lägenhet
Pris
€127,260
Samfällighetsavgift/mån
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2006

Karta

Denia Denia

Möjlighet, rymlig lägenhet med pool i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg