230
MED5A5074BFCFEC4401AB583A0219DA429D

Penthouse-lägenhet i Gamla stan

Valencia Old Town, Valencia

Penthouse-lägenhet i Gamla stan

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH446
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta85 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolNej
TerrassJa

Pris: €180,000

Ansvarig mäklare

Detta är en vacker möblerad två sovrums takvåning som ligger i hjärtat av Valencia. Denna lägenhet har totalrenoverats men behåller charmen i Valencia 1900-tals arkitektur, inklusive dess takbjälkar. Lägenheten ligger i det historiska distriktet, bredvid Jardin del Hospital (det gamla sjukhusets trädgård) och bara fem minuters promenad från Plaza del Ayuntamiento (stadens centrala torg). Den är idealisk för två eller tre personer.

Lägenheten har många överraskningar inklusive fantastiskt högt i tak och dess ovanliga split-level layout. Vardagsrummet leder in i matsalen med utsikt över en vacker balkong. Till höger hittar du tillgång till det andra sovrummet. Vid det välutrustade köket finns även en liten terrass, där vi kan se det gamla bibliotekets byggnad. Mittemot köket finns det ett modernt badrum med dusch.

Övervåningen nås av en järn- och aluminiumtrappa, som står i kontrast till de restaurerade ursprungliga tegelväggarna. På övervåningen finns ett bekvämt sovrum, ett omklädningsrum och en studieplats. Allt detta utrymme öppnar sig på en balkong omgiven av järn och aluminium, vilket igen, ger en kontrast till de vackra ursprungliga träbalkarna.

Lägenheten är utrustad med luftkonditionering och gasuppvärmning i hela, vilket gör det till en mycket bekväm plats att bo till ett konkurrenskraftigt pris.

Närmaste parkeringsplats ligger 5 minuter från byggnaden och närmaste tunnelbanestation är Xativa som ligger 7 minuter bort.

I närheten

Avstånd till strand4.9 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats8.5 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav4.9 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus2.3 km
Avstånd till golfbana9.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
85 kvm
Lägenhet
Pris
€180,000
Samfällighetsavgift/mån
€50

Karta

Valencia Old Town Valencia

Penthouse-lägenhet i Gamla stan

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg