230
MED95B36E527D3D47B29EE3361B4D10C19C

Femrummare i Alteas centrum

Altea, Altea

Femrummare i Alteas centrum

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€54
TypLägenhet
ReferensnummerAS047
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum1
Byggyta99 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolNej
Terrass4 kvm

Pris: €148,000

Ansvarig mäklare

Lägenhet i Alteas centrum endast ca 100 m från stranden. 99m2 lägenhet med egen innergård och möjlighet att göra ett öppet kök. Mycket rymlig och delvis renoverad. Nya fönster, renoverat badrum, belysning ... Bra läge och rymligt!

INTERIÖR

Vid ingången har du möjlighet att välja mellan att gå till tre av sovrummen och badrummet eller vardagsrummet, köket och det fjärde sovrummet. Om vi väljer till sovrummen, ligger badrummet först till vänster och motsatt två av sovrummen. Det sista sovrummet har sin egen dörr till den inre uteplatsen som du också har tillgång till köket. Köket är mycket rymligt och har ett fönster till uteplatsen. När du lämnar köket till höger är vardagsrummet som har plats att ha ett område där du kan titta på TV och en annat plats med bord där du kan njuta av dina måltider / middagar. Balkongen ligger i västläge. Om vi sedan går genom korridoren till huvuddörren finner vi det sista sovrummet med ett fönster till innergården.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum0.05 km
Avstånd till flygplats71 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.05 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana5.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
1
Byggyta
99 kvm
Lägenhet
Pris
€148,000
Samfällighetsavgift/mån
€54
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Altea Altea

Femrummare i Alteas centrum

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg