230
MED06D522B9D8C04CDA9A8AE9D1BC4F4534

Penthouse-lägenhet i Little Venice

Valencia Little Venice, Valencia

Penthouse-lägenhet i Little Venice

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€80
TypLägenhet
ReferensnummerHH429
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta117 kvm
Våning9 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €550,000

Ansvarig mäklare

Denna lägenhet med tre sovrum och två badrum, ligger på 9: e våningen i en byggnad med hiss på Port Saplaya stranden. Port Saplaya brukar även kallas Little Venice och ligger bara 10 minuter (7km) från Valencia centrum. Med sitt läge vid havet och en mängd butiker, barer och restauranger, är Port Saplaya är ett område som är oerhört populärt bland både turister och året runt boende.

Väl inne i lägenheten hälsas vi välkomna med en lagom stor entréhall, som alla rum på första våningen leder ut från. Till höger har vi två dubbla sovrum, båda med inbyggda garderober. Strax framför oss när vi går in i lägenheten, finns tvättstugan. Till vänster har vi det första badrummet, som har dusch, toalett, bidé och handfat. Slutligen har vi det största sovrummet, komplett med inbyggda garderober och ett eget badrum med ett hydromassagebadkar. Från detta sovrummet, har ni tillgång till egen privat terrass med utsikt över Medelhavet.

Vi tar trappan upp till den övre våningen och där har vi en öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats. Köket är modernt och fullt utrustat med vitvaror av utmärkt standard. Bredvid köket finns en gästtoalett, samt tillgång till en liten balkong genom skjutdörrar.

Den kanske bästa funktionen i denna lägenheten, är den bakre terrassen som finns på denna våning. Komplett med sittgrupp och utomhus paellero / grillmatlagning, vilket är ett härligt utrymme att njuta av maten med havet och stranden som bakgrund. Lägenheten har centralvärme, varm- och kall luftkonditionering i sovrummet och vardagsrummet, samt trippelglaserade PVC-fönster för bästa inomhusmiljö.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum6.3 km
Avstånd till flygplats13.5 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum3.7 km
Avstånd till sjukhus3.7 km
Avstånd till golfbana14.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
117 kvm
Lägenhet
Våning
9 , hiss finns
Pris
€550,000
Samfällighetsavgift/mån
€80

Karta

Valencia Little Venice Valencia

Penthouse-lägenhet i Little Venice

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg