230
MED44A2119912124CE39CA0A79B9481BF0C

Nyproducerade kedjehus med havsutsikt i Altea

Altea, Altea

Nyproducerade kedjehus med havsutsikt i Altea

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerNB090
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta147 kvm
Tomt269 kvm
Byggår2020
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €479,000

Ansvarig mäklare

Nyproducerade radhus av högsta kvalité i Altea! Lyxigt och med privat infinity pool, som har utsikt över Medelhavet och Altea-bukten.

INTERIÖR

I denna lyxiga urbanisation består radhusen av två våningar plus en källare. På entréplanet finner du ett stort och öppet vardagsrum med utsikt över havet och den privata infinity poolen som är omgiven av en exotisk trädgård med palmträd. Vidare finner man ett modernt kök med spisfläkt, spishäll och en ugn i anslutning till ett separat tvättrum, och en toalett. På överplanet finner man de tre sovrummen med inbyggda garderober och ett med havsutsikt, samt två helkaklade badrum med material av märket ROCA. Installation av AC (kall/varm) ingår i priset liksom en privat parkeringsplats på framsidan av huset.

INFLYTTNINGSKLAR SOMMAREN 2019! OBS: Fastigheterna kan bli inflyttningsklara tidigare (man kan få förtur) och flytta in inom ca tre månader från reservationstillfället (för mer information om detta, kontakta någon av våra mäklare i Altea).

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum1.5 km
Avstånd till flygplats73 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär2 km
Avstånd till hav2 km
Avstånd till shoppingcentrum1.5 km
Avstånd till sjukhus9 km
Avstånd till golfbana5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
147 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2020
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
269 kvm

Karta

Altea Altea

Nyproducerade kedjehus med havsutsikt i Altea

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg