230
MED2EA866A6D9174632A94BE9EE99B49CC7

Fyrarummare i trendigaste projektet i Finestrat

Nyproduktion

Finestrat, Benidorm

Fyrarummare i trendigaste projektet i Finestrat

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€150
TypLägenhet
ReferensnummerNB001B
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta101 kvm
Våning3 (hiss finns)
Byggår2020
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass41 kvm

Pris: €282,300

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Årets hetaste projekt på Costa Blanca Nord! Lyx på bästa läge i Finestrat till mycket tilltalande priser. Villor, 2-3 sovrum lägenheter i bottenvåningen med terrass eller takvåningar med imponerande utsikt över bukten, alla söderläge! Fantastiska faciliteter (Spa, uppvärmd pool, minigolf, 24h säkerhet, social club, etc) och mycket nära ett stort kommersiellt centrum och bara 3 km från stranden.

INTERIÖR

Alla lägenheterna har en intelligent design som gör det möjligt att optimera interiör och yttre utrymmen för att göra ditt liv mer bekvämt. Alla är utrustade med den senaste tekniken som används för komfort: luftvärmekonditionering, intelligenta brevlådor, termisk och akustisk isolering etc.

Kunderna kommer att kunna njuta av fri utsikt över havet från alla lägenheter (oavsett golvnummer). Bottenvåningen har en stor 96m2 terrass / trädgård och alla andra våningar har stora terrasser (41m2) med jacuzzi förinstallation ingår. Parkeringsplats och förvaring ingår även det i priset!

Priserna för 2-rumslägenheter börjar vid:
-Markplanslägenhet från 290.900 €
-Resterande våningar från 282.300 €

Alla betalningar görs i utbyte mot bankgarantier! Du kan hitta hela prislistan och planlösningar som ingår i annonsen.

EXTERIÖR

Finestrat, är en exotisk plats nära stranden med turkost vatten och fin sandstrand, omgiven av två klippor, restauranger, barer och butiker. Benidorms finaste och lugnaste sandstrand Poniente, ligger endast ca 1 km bort, och man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer och kustens största är under uppbyggnad, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats53 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum3 km
Avstånd till sjukhus3 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
101 kvm
Lägenhet
Våning
3 av 5, hiss finns
Pris
€282,300
Samfällighetsavgift/mån
€150
Byggnad
Byggnadstyp
lagënhet
Byggnadsår
2020
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Finestrat Benidorm

Fyrarummare i trendigaste projektet i Finestrat

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg