Bli kontaktad, klicka här!

Ny lyxig urbanisation officiellt släppt!

Finestrat , Benidorm
Pris
220 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 87.89 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (35 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 100 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: NB058

Objektsbeskrivning

Skynda dig om du inte vill missa de bästa priserna (fullständig prislista bifogad i annons)! Ca 3 km till stranden, och ca 1 km till golfbana eller La Marina köpcentret i Finestrat (Alicante). Lyxig urbanisation av hög kvalité med fantastiska release-priser!

INTERIÖR

Ny lyxig urbanisation med 57 lägenheter med två eller tre sovrum samt med två alternativt tre badrum och stora terrasser. Det gemensamma området är stort och perfekt för att njuta av. Den första fasen (inklusive poolen) levereras i juni 2019 (byggnationen har redan påbörjats och det finns en visningslägenhet att besöka). Luftkonditionering (full installation), vitvaror och parkeringsplats ingår.

EXTERIÖR

Finestrat ligger ca 30 min från Alicantes flygplats och ca 3 km från Benidorms strand, som blivit utnämnd till Spaniens bästa. Vidare finns ett av kustens största shoppingcentrum med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheten. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer. Om man vill göra en entré utöver det vanliga finns möjlighet att hyra en helikopter för att ta sig till fastigheten direkt från Alicantes flygplats i och med att en helikopterplatta byggts i området.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.0km
wavesAvstånd till hav 3.0km
location_cityAvstånd till centrum 3.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 3.0km
local_airportAvstånd till flygplats 50.0km

Bilder

Karta

HitCounter