230
MED7C415BF4FA564DF0AC001762295955F6

Prisvärda villor med härlig utsikt över havet

Nyproduktion

Finestrat, Benidorm

Prisvärda villor med härlig utsikt över havet

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB050
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta134.18 kvm
Tomt400 kvm
Byggår2018
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €419,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Investeringsmöjlighet i nytt hett område! Nu finns möjligheten att köpa en nyproducerad friliggande villa endast ca 3 km från Benidorms vidsträckta vita sandstränder med dess turkosa vatten och ett av kustens största köpcentrum. Urbanisationens läge är optimalt mellan ett stort antal golfbanor, och ca 30 min från Alicantes flygplats. Vidare har villan havsutsikt och en egen pool. Priserna är otroliga just nu, så missa inte chansen.

INTERIÖR

Moderna nyproducerade villor med en privat pool, tre rymliga sovrum med inbyggda garderober samt två helkaklade badrum (värmegolv kan installeras mot en extra avgift). Den tillhörande trädgården är rymlig och perfekt för grillning under den heta solen och takterrassen har en imponerande utsikt över havet och Benidorms skyskrapor.

EXTERIÖR

Finestrat ligger ca 30 min från Alicantes flygplats och ca 3 km från Benidorms strand, som blivit utnämnd till Spaniens bästa. Vidare finns ett av kustens största shoppingcentrum med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheten. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer. Om man vill göra en entré utöver det vanliga finns möjlighet att hyra en helikopter för att ta sig till fastigheten direkt från Alicantes flygplats i och med att en helikopterplatta byggts i området.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats50 km
Avstånd till mataffär2 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till golfbana2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
134.18 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2018
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
400 kvm

Karta

Finestrat

Prisvärda villor med härlig utsikt över havet

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg