230
MED01E73E9B222547ECB302584C1957E8FB

Medelhavsvilla med utsikt i Denia

Denia, Denia

Medelhavsvilla med utsikt i Denia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH408
Antal rum7
Antal sovrum6
Antal badrum4
Byggyta200 kvm
Tomt1500 kvm
Byggår2001
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €349,000

Ansvarig mäklare

Detta är en mycket stor villa med sex sovrum, härlig pool och utsikt över bergen i ett mycket trevligt område Monte Pego, utanför Denia.

INTERIÖR

Villan är uppdelad i två våningar och erbjuder ett stort vardagsrum med ett amerikansk barkök. På denna våning finns även två sovrum och två badrum. På den nedre våningen har du ytterligare två separata lägenheter som vardera erbjuder 2 sovrum och ett badrum, så tillsammans har du sex sovrum och fyra badrum. Detta är ett riktigt bra familjehus eller perfekt för semesteruthyrning. Huset ligger på en tomt på ca 1500 m2, som är inhägnad och ger dig en god separation från dina grannar.

Villan har terrakotta- och keramikgolv, dubbla glasrutor, centralvärme (gas) plus elektriska värmeelement, samt vedspis i vardagsrummet, solterrass på övervåningen och en pool på 8 x 4 m2 på samma våning som lägenheterna med solterrass runt poolen. Fastigheten har satellit-tv, internet, bevattningssystem, parkeringsplatser etc.

För dem som letar efter en stor fastighet med fantastisk utsikt och mycket utrymme är detta en imponerande villa.

EXTERIÖR

Denia är känt för den 20 kilometer långa kusten kantad av sandstränder och dess kulinariska läckerheter inklusive färska skaldjur från fiskmarknaden och paella. Från dess kända utsiktsplats ser man ut över marinan, naturparken Montgo och Torre del Gerro, varav de sistnämnda har markerade vandringsleder att njuta av. Den prestigefyllda småbåtshamnen med sin fantastiska upphöjda strandpromenad till gamla stan och den imponerande trädkantade shoppinggatan samt museerna ger en inblick i äkta spansk kultur och livsstil. Om man vill utforska fler ställen kan man ta spårvagnen söderut till Calpe, Altea, Benidorm eller Alicante, alternativt ta färjan till Ibiza eller Palma för en övernattning!

I närheten

Avstånd till strand5 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav5 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus10 km
Avstånd till golfbana5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
7
Antal sovrum
6
Antal badrum
4
Byggyta
200 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2001
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1500 kvm

Karta

Denia Denia

Medelhavsvilla med utsikt i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg