Bli kontaktad, klicka här!

Inflyttningsklara duplex 50 m fr. stranden !

Denia , Denia
Pris
236 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 73.94 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (45 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 30 EUR
receiptReferensnummer: NB073

Objektsbeskrivning

PRISSÄNKT 30.000€!
Nyproducerade duplex ca 50 m från stranden och med utsikt över Medelhavet!

INTERIÖR

Nyproducerade radhus (bottenvåning) ca 50 m från Denias vidsträckta sandstrand med otrolig utsikt över Medelhavet och Montgó-berget. Lägenheten har tre sovrum med inbyggda garderober, två helkaklade badrum med klinkers från Porcelanosa, ett ljust vardagsrum tack vare det naturliga ljusinsläppet från de stora skjutdörrarna som leder ut till trädgården samt ett fullt utrustat kök med vitvaror av märket Bosch. Fastigheterna är utrustade med inbyggd AC, larm, elektriska persienner, belysning (allt kan styras från mobiltelefonen), porttelefon och i priset ingår även en parkeringsplats. Urbanisationen kommer att ha en gemensam pool, utomhusduschar, ett grönområde och det finns en liten gångväg som leder ned till stranden. Nyproduktionsprojektet är inflyttningsklart i slutet av året och ligger i Denia, som erhållit utmärkelser från UNESCO bl.a. för sin kulinariska expertis, de dagliga färjorna som går till Ibiza, Mallorca och Fermentera och de vidsträckta sandstränderna. Runtomkring urbanisationen finns en skola för vattensport, otroliga restauranger som specialiserar sig på fisk och skaldjur, barer och chiringuitos / xiringuitos.

EXTERIÖR

Denia är känd för den 20 kilometer långa kusten kantad av sandstränder och dess kulinariska läckerheter inklusive färska skaldjur från fiskmarknaden och paella. Från dess kända utsiktsplats ser man ut över marinan, naturparken Montgo och Torre del Gerro, varav de sistnämnda har markerade vandringsleder att njuta av. Den prestigefyllda småbåtshamnen med sin fantastiska upphöjda strandpromenad till gamla stan och den imponerande trädkantade shoppinggatan samt museerna ger en inblick i äkta spansk kultur och livsstil. Om man vill utforska fler ställen kan man ta spårvagnen söderut till Calpe, Altea, Benidorm eller Alicante, alternativt ta färjan till Ibiza eller Palma för en övernattning!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tipps och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 50m
wavesAvstånd till hav 50m
location_cityAvstånd till centrum 100m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 100.0km

Bilder

Karta

HitCounter