230
MED1EDBEA7189634423AB08F22BAE2B5909

Nytt projekt 300m från stranden i Denia

Nyproduktion

Denia, Denia

Nytt projekt 300m från stranden i Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€70
TypLägenhet
ReferensnummerNB014
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta76.23 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår2020
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass18 kvm
EnergideklarationBeställd

Utgångspris: €180,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ett nytt projekt i Denia har släppts (300m från stranden!). Bästa valuta för pengarna om du köper nu (de här priserna är endast tillgängliga just nu, skynda dig om du är intresserad). Konstruktionen har precis börjat och den kommer att slutföras i juni 2020. Lägenheterna är tillgängliga enligt följande:

- Lägenhet med 2 sovrum + 2 badrum från 169 000 €
- Lägenheter med 3 sovrum + 2 badrum från 180 000 €

INTERIÖR

Det här nyproduktionsprojektet består av 48 fastigheter och har två till tre sovrum, två badrum, vardagsrum, öppet och fullt utrustat kök. Alla lägenheter har mycket ljusinsläpp och är otroligt soliga och med stora terrasser. Perfekta för att njuta av vacker utsikt över landskapet och "Montgó". Byggnaden har en källare med parkeringsplatser och förråd (extra tillval) och är omgiven av en stor trädgård, en pool för vuxna och en annan för barn, paddelbana och en lekpark.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till centrum5 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.03 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum5 km
Avstånd till golfbana8 km

Bilder

Urb. Victoria 3

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
76.23 kvm
Lägenhet
Våning
1 av 2, hiss finns
Pris
€180,000 utgångspris
Samfällighetsavgift/mån
€70
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Nytt projekt 300m från stranden i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg