MED760FFC1E01CE4FB18FE10C8E5EA2B7E8

Lägenhet vid strand i Altea

Altea, Altea

Lägenhet vid strand i Altea

Fakta

Samfällighetsavgift€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH101
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta89 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolNej
TerrassJa

Pris: €159,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

PRISSÄNKT från 169 000€ till 159 000€!

Lägenhet i centrala Altea endast ca 100 m från stranden. Lägenheten är modernt inredd i Skandinavisk stil och från terrassen har man havsutsikt.

Modern lägenhet i skandinavisk stil bredvid stranden i centrala Altea. Fastigheten har tre sovrum, två helkaklade badrum, ett vardagsrum samt ett fräscht och rymligt kök. Lägenheten är utrustad med AC. Från terrassen ser man havet och den vidsträckta stranden. Tack vare lägenhetens ultimata läge har du nära till allt från strandpromenaden till restauranger, barer, butiker, golfbanor, vingårdar och spa-resorter.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats60 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
89 kvm
Lägenhet
Pris
€159,000
Samfällighetsavgift
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Altea Altea

Lägenhet vid strand i Altea

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg