230
MED6E6B745EF4DE41B59044FE120CFE9CF2

Helrenoverat rustikt hus i gamla stad

Altea, Altea

Helrenoverat rustikt hus i gamla stad

Fakta

TypRadhus
ReferensnummerLL020
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum4
Byggyta167 kvm
Byggår2009
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass20 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €495,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

PRISSÄNKT från 595 000€ till 495 000€!
Bo i Alteas stadskärna, mitt i dess gamla stad, nära till alla tjänster, torget och stranden. Den här fastigheten byggdes i början av 2009 och har därefter haft samma ägare. Det byggdes med de bästa egenskaperna och det har en fantastisk utsikt över havet och Altea-bukten. Öppen spis, luftkonditionering (värme / kyla) i hela huset och en inbyggd pool (2m x 2m) på takterrassen är ett extra plus som inte saknas i den här fastigheten ... Missa inte denna otroliga möjlighet! KONTAKTA OSS PÅ HUSMANHAGBERG ALTEA FÖR MER INFORMATION! Detta är ett unikt objekt i Alteas gamla stad!

Fastigheten är indelad i tre våningar (167m2 + 20m2 takterrass). Ingången till fastigheten ligger på första våningen där du kan hitta det öppna köket, vardagsrummet, matsalen och ett badrum. Från trappan kan du gå ner till bottenvåningen, med tre stora sovrum, och två badrum, eller gå upp till takterrassen (där du har ytterligare ett badrum). Fastigheten säljs fullt utrustad och möblerad, inflyttningsklar!

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand0.2 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats71 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.2 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana5.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
4
Byggyta
167 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2009
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Altea Altea

Helrenoverat rustikt hus i gamla stad

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg