Bli kontaktad, klicka här!

Helrenoverat rustikt hus i gamla stad

Altea , Altea
Pris
495 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 167 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Radhus
poolPool: 2 x 2 m2
airline_seat_flatTerrass: Ja (20 kvm)
receiptReferensnummer: LL020

Objektsbeskrivning

PRISSÄNKT från 595 000€ till 495 000€!
Bo i Alteas stadskärna, mitt i dess gamla stad, nära till alla tjänster, torget och stranden. Den här fastigheten byggdes i början av 2009 och har därefter haft samma ägare. Det byggdes med de bästa egenskaperna och det har en fantastisk utsikt över havet och Altea-bukten. Öppen spis, luftkonditionering (värme / kyla) i hela huset och en inbyggd pool (2m x 2m) på takterrassen är ett extra plus som inte saknas i den här fastigheten ... Missa inte denna otroliga möjlighet! KONTAKTA OSS PÅ HUSMANHAGBERG ALTEA FÖR MER INFORMATION! Detta är ett unikt objekt i Alteas gamla stad!

Fastigheten är indelad i tre våningar (167m2 + 20m2 takterrass). Ingången till fastigheten ligger på första våningen där du kan hitta det öppna köket, vardagsrummet, matsalen och ett badrum. Från trappan kan du gå ner till bottenvåningen, med tre stora sovrum, och två badrum, eller gå upp till takterrassen (där du har ytterligare ett badrum). Fastigheten säljs fullt utrustad och möblerad, inflyttningsklar!

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 200m
wavesAvstånd till hav 200m
location_cityAvstånd till centrum 100m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 71.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter